Кількість
|
Вартість
|
||
|
Привіт, я Наталя Брицька і я пропоную вашій увазі онлайн курс по приготуванні кришечок макаронс на французькій мерензі з використанням сухого яєчного білка (альбуміну).
Після оплати одразу надсилаю техкарту, корисні посилання та додаю вас до закритого профілю в Instagram, де є відео приготування. Всі процеси розібрано покроково та дуже детально. Доступ та консультації необмежені.
При покупці техкарти ви більше купуєте зворотній звʼязок та мої знання, оскільки рецептів у загальному доступі є безліч, але без пояснень та консультації вони нікому не потрібні та автоматично стають не робочі.
В подарунок додаю одну начинка на вибір з моїх робочих, на її основі ви зможете відтворити ще 3-6 інших.
Рецепт адаптований як до конвектомату, так і для звичайної електричної духовки. Однак не варто надіятися, що все вийде з першого чи другого чи навіть 10 разу. Все залежить від вашого бажання працювати.
Вартість доступу 1000 грн.